Conventie 2019

29/03/2019 - 31/03/2019
The Skyline Sisters
Conventie 2019
Bestel kaarten

De Holland Harmony Conventie 2019 heeft een eigen app!!

Je kunt hem downloaden in de app store (Apple) of in Google Play (android). Zoek op HHconventie of op (ontwikkelaar) MTC Vullings

 

 https://play.google.com/store/apps/details…

Hij werkt ook op tablet of iPad.

 

(bron hollandharmony.nl)

Algemene informatie 

29 t/m 31 maart 2019
Holland Harmony Conventie 2019

“PASSION IN HARMONY”

Het grootste evenement in de barbershop stijl, dat Nederland rijk is, gaat in 2019 plaats vinden in het weekend van 29 t/m 31 maart. Reeds voor de 19e keer organiseert Holland Harmony deze happening. En het is al weer sinds vele jaren, dat het beste wat Nederland te bieden heeft op het gebied van barbershop, bij elkaar komt in Conferentiecentrum De Koningshof in Veldhoven. Koren en kwartetten kunnen hun krachten meten in de verschillende competities, beoordeeld door een vakkundige jury.

Maar het conventieweekend staat in het teken van veel meer dan alleen competitie. “Conventie” is “samenkomen”. Samenkomen door ontmoeten, maar ook samenkomen in muziek, in inspiratie. Met zowel op vrijdag- als op zaterdagavond een show met de winnaars van de verschillende competities en diverse internationale gasten kan hierin overvloedig voorzien worden. En sluit daar de beruchte ‘Afterglow’, waar muziek maken met volslagen vreemden, ook voor jou, opeens de normaalste zaak van de wereld wordt, bij aan en je zult begrijpen wat een “Conventie in barbershop” betekent.

“Passion in Harmony” – conventie 2019 – inspireren, verbinden en het aanstekelijke vuur nog meer aanwakkeren en doorgeven. De wereld staat even stil. Het wordt een drie dagen durend prachtig muzikaal, menselijk feest!

Programma en Gasten
We willen iedereen inspireren, verbinden, en samen laten komen in de muziek. We hebben daarvoor een geweldig programma en dito gasten. Laat je meenemen en bekijk de Programma en Gasten Special op de website!

Toegangskaarten bestellen
Toegangskaarten voor de verschillende competities en shows of een passe-partout voor alle onderdelen kan je bestellen via de Programma en Gasten Special of de Show & Entertainment pagina voor als je eerst nog meer informatie over de verschillende onderdelen wilt.

2019 Convention Song
De 2019 Convention Song is “I’m Still Standing” van Elton John, speciaal gearrangeerd voor ons door Steve Tramack.

Doelstellingen
De Holland Harmony Conventie heeft tot doel:

  • het bieden van een inspirerende omgeving voor koren en kwartetten, specifiek voor ‘barbershop singing and more’
  • het bieden van een solide platform om als groep je te kunnen meten en je eigen ontwikkeling te volgen door de jaren heen
  • het stimuleren van ontwikkeling in zang, ‘stage presence’ en beleving door middel van competitie, coaching en workshops
  • het ruimte geven aan en stimuleren van een ontmoetingsplaats in muziek en vriendschappen

Organisatie
De Holland Harmony Conventie 2019 is een evenement georganiseerd door de grootste Nederlandse overkoepelende organisatie voor barbershop zangers, Holland Harmony. Momenteel zijn 31 koren en 24 kwartetten aangesloten; mannen-, vrouwen- en voor kwartetten ook gemengd. Alleen aangesloten groepen kunnen deelnemen aan de competities.

Conventieteam
Het conventieteam heeft de feitelijke uitvoering van de organisatie. Het team is verdeeld in een aantal specialisaties. Zo is in grote lijnen ook de informatie op deze pagina’s ingedeeld.

Met verve en eensgezind bouwt het conventieteam samen met de vele geweldige vrijwilligers, aan een geweldig feest. We delen heel graag de passie met jou!

Veel plezier met de voorbereidingen of wellicht je eerste kennismaking met barbershop? We zien je graag 29, 30 en 31 maart 2019!

Share:
©2024 The Skyline Sisters