Gratis The Skyline Sisters Sponsoren… Hoe het werkt met SponsorKliks

';

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan The Skyline Sisters, zonder dat het jou een cent extra kost! Bestel bijvoorbeeld online een pizza via Thuisbezorgd en The Skyline Sisters ontvangt hiervoor geld in de clubkas.
Ook doen grote webwinkels als Bol.com, Coolblue, HEMA, Zooplus en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar The Skyline Sisters.
En nogmaals, het kost je niets extra! Deze video legt uit hoe dit werkt, maar we hebben het hieronder ook beschreven.

Wil je The Skyline Sisters ook GRATIS sponsoren?

Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van The Skyline Sisters. Voor jou een kleine moeite, voor The Skyline Sisters zijn het directe inkomsten.

Hoe werkt het?

Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van The Skyline Sisters. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert The Skyline Sisters hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken. In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem

Noch SponsorKliks, noch The Skyline Sisters weet wie er iets besteld heeft. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor The Skyline Sisters is bedoeld. Dat weten ze omdat je via SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.

Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bv. Bol.com een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat u de bestellingen die u online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol.com doet, levert The Skyline Sisters dan niets op.

Bezoek de SponsorKlikspagina van The Skyline Sisters

Je kan direct de SponsorKlikspagina van The Skyline Sisters bezoeken door hier te klikken.
Namens ons alvast bedankt voor je bestelling bij één van de aangesloten webwinkels!

Share:
©2024 The Skyline Sisters