“Cheers to 10 Years”

The Skyline Sisters Jubileumconcert

“Cheers to 10 Years” is de titel van de unieke jubileumshow van het Rotterdamse vrouwen barbershopkoor The Skyline Sisters.

In hun 10 jarig bestaan heeft dit koor o.l.v. Mieneke Klinkert zich ontwikkeld tot een van de beste barbershopkoren van Nederland. En dat moet gevierd worden! Van een beginnend koor in 2008 hebben zij in 2017 de tweede plaats behaald bij de landelijke conventie van barbershopkoren. Een hele prestatie, die behaald is door met veel enthousiasme en passie te werken aan hun sound en aan de vierstemmige a capella harmonieën.

In deze spetterende jubileumshow nemen zij u mee op een tijdreis door het repertoire van de afgelopen 10 jaar. Het programma is zeer gevarieerd, met swingende songs, meeslepende ballads en vrolijke medleys, gebracht door het voltallige koor van ruim 50 vrouwen en door diverse ensembles uit het koor. Met trots presenteren zij puur Rotterdamse gastoptredens van o.a. The Amazing Stroopwafels en the Mainport Barbershop Singers. Kortom: een muzikale ervaring om nooit te vergeten!

Share:
©2024 The Skyline Sisters