Zilver behaald op de conventie 2017

The Skyline Sisters hebben een geweldig weekend achter de rug! We hebben de zilveren medaille gewonnen op de Holland Harmony Conventie!

Deze landelijke barbershopcompetitie is een tweejaarlijks evenement waar mannen- en vrouwenkoren en kwartetten hun zangkunsten laten horen voor een internationale jury. Elk koor of kwartet zingt twee songs, waarbij gelet wordt op de klank van de samenzang, interpretatie en presentatie.

The Skyline Sisters zongen eerst de meeslepende ballad “Lover come back”. Het publiek luisterde ademloos. Na het slotakkoord kregen we een daverend applaus. Vervolgens zongen we het vrolijke “Taking a chance on love”, waarbij we flirtten met het publiek en de jury. Na 10 minuten podiumtijd, die veel te snel voorbij gingen, waren we zelf dik tevreden met ons optreden.

Het wachten op de resultaten was loeispannend. We werden met de minuut zenuwachtiger en toen… ‘tweede plaats: The Skyline Sisters’! We sprongen een gat in de lucht en bij sommige sisters werd wel een vreugdetraantje weggepinkt. Na de competitie werd ons geweldige resultaat gevierd in de afterglow, waarin we met elkaar zongen onder het genot van een drankje.

De dag na de competitie kregen we een powercoaching sessie van Sean Devine, de lead van kwartet OC Times. Hij was vol lof over ons optreden en gaf ons tips om onze package nóg mooier te zingen. Hierna mochten we als zilveren medaillisten nog eens optreden en toen moesten we helaas toch echt naar huis.

Gelukkig mogen we het in oktober nog eens doen als we Holland Harmony gaan vertegenwoordigen op de Europese conventie in Bournemouth, Engeland!

Nieuwsgierig geworden naar hoe het er uit zag en hoe we klonken?

U kunt het optreden van de Skyline Sisters bekijken op Youtube via deze link

Share:
©2021 The Skyline Sisters