Kerstconcert

Kerst in De goede herder kerk.
Onder het thema ‘a magical christmas’ organiseerden wij op zaterdag 12 december een gloedvol kerstconcert in De goede herderkerk in Schiebroek. natuurlijk zongen wij als sisters zelf een kerstrepertoire, maar er waren ook diverse gastoptredens.

De prachtige akoestiek van deze kerk bleek een prima decor voor een aantal muzikale hoogtepunten. Alle zangstemmen kwamen hier mooi tot hun recht. Het publiek verwelkomde klassiekers als ‘Joy to the world’, ‘White Christmas’ en ‘Jingle Bells’ maar waardeerde ook songs als ‘The Rose’ en ‘Can you feel the love tonight’. Dirigente Mieneke Klinkert wist ons opnieuw te inspireren tot een topprestatie.

Kwartetten:
Uit het midden van ons koor zijn inmiddels twee kwartetten ontstaan die zich deze avond op het podium lieten horen. Kwartet ‘4Now’ zong onder andere ‘Winterwonderland’ en nieuwkomer kwartet ‘Challenge’ was met ‘Coventry Carol’ voor iedereen een aangename verrassing.

Gasten:
We waren blij met het indrukwekkende optreden van onze mannelijke evenknie de ‘Mainport Barbershop Singers’. Zoals die bassen klinken… dat moet je horen! Een ander gastkoor, Mixed Voices uit Prinsenland, bestond uit alleen vrouwen en zong kerstnummers begeleid door de piano. En Iers-Keltische songs werden vertolkt door het trio Cantrip, met dwarsfluit, gitaar, trom en zang.

Kortom, het was een boeiende avond waar we allemaal van hebben genoten. Let op onze Facebookpagina voor aankondigingen van onze volgende optredens.

Share:
©2024 The Skyline Sisters