Zomerconcert

Het zomerconcert van barbershopkoor The Skyline Sisters was een grote verrassing voor het publiek. Niet alleen waren er drieënveertig prachtig zingende sisters, ook diverse gasten maakten indruk. De Romeynshof in Rotterdam Ommoord zat zaterdagavond 27 juni goed vol met muziekliefhebbers.

The Skyline Sisters koos deze keer voor een bijzondere vorm. Het koor maakte een film onder leiding van regisseur Rob Verhoeven: ‘De Droomtuin’. Het verhaal ging over vier vriendinnen die elkaar na jaren weer terugvinden via internet. Ze hebben heel wat bij te praten. De verschillende songs, live gezongen op het podium, ondersteunden het verhaal van de film.

GASTEN
Andere ondersteuning kwam van het S.O.S. Trio, Saxes of Schiebroek. Drie saxofonisten die stukken speelden van onder andere Charlie Parker en Harry Sacksioni. En dat deden ze met verve en enthousiasme. Een debuut was er voor het kwartet ‘Challenge’, samengesteld uit leden van The Skyline Sisters. Ook zij kregen een warm onthaal. En natuurlijk werd iedereen verliefd op het Cocktail Trio, dat zong over thuisblijven in de vakantie. Ook dit trio bestaat deels uit eigen sisters, met begeleiding van een gitarist. Klapper van de gastoptredens was het kwartet Men2B, vier energiek zingende heren die de sterren van de hemel zongen. Het publiek reageerde met een stormachtig applaus.

Share:
©2021 The Skyline Sisters