Voorpagina Nieuws
Banner
Nieuws
BOF te Den Bosch
Geschreven door Hanneke Gillissen   
dinsdag, 05 september 2017 20:18

Op zaterdag 30 september zijn wij te zien en te horen in Den Bosch op diverse locaties.

Om 14.00 uur zingen wij in de Grote Kerk aan de Kerkstraat nummer 20.

We hopen voor alle deelnemers en de organisatie op schitterend weer en prachtige optredens.

 
Try Out
Geschreven door Hanneke Gillissen   
donderdag, 23 februari 2017 18:57

Op 18 maart as verzorgen wij samen met het Rotterdams mannenkoor MBS en een aantal kwartetten een heerlijke avond voor belangstellenden. Wij zingen onze conventie package voor het eerst voor publiek. Een heerlijke avond om naar ons te luisteren en te kijken. Alles wordt door ons uit de kast gehaald ennn....  voor de prijs hoeft u het niet te laten.

Tot 18 maart !!!

 

 
Repetitie concert 2016
Geschreven door Liz Dawe   
zondag, 25 januari 2015 12:26

 

Op maandag 18 april jongstleden heeft The Skyline Sisters haar vrienden en enkele Facebooklikers bedankt voor hun geweldige steun, middels een  repetitieconcert onder leiding van dirigente Mieneke Klinkert. Dit keer kreeg het publiek een exclusief kijkje achter de schermen bij de Ssisters. Hoe gaat het er op een repetitie aan toe? Niet alleen maken de sisters veel lol, er wordt ook zeer serieus gerepeteerd. En voor de aanwezigen is nu duidelijk hoe!

De Sisters lieten songs horen die ze al goed beheersten, maar ook werd er gewerkt aan nieuwe songs.  Het publiek zag niet alleen hoe het koor wekelijks hard repeteert, maar werd ook uitgenodigd om samen met de Sisters een canon mee te zingen op de risers,. Daarnaast heeft dameskwartet 4Now 2 songs laten horen en heeft bariton Kristine iedereen verrast door een leadpartij te zingen! Tenslotte werden de aanwezigen verrast door een bezoekje van “Buurvrouw Nel”,  die enigszins verbolgen was dat ze geen uitnodiging had ontvangen….

>De avond werd afgesloten met de song Happy Together, gevolgd door de welbekende Afterglow  Met het repetitieconcert heeft The Skyline Sisters haar aanhangers met veel plezier een mooie avond bezorgd!

 
valid xhtml valid css