Voorpagina Nieuws
Banner
Nieuws
Kerstmis 2017
Geschreven door Liz Dawe   
zondag, 08 oktober 2017 12:09

Kerstmis 2017: verschillend in stijl, verbonden in harmonie

Dit was het thema van het kerstconcert waarmee The Skyline Sisters o.l.v. Mieneke Klinkert de kerstperiode inluidden. Dat deden we samen met anderen.

Sfeervolle songs in barbershopstijl, het harmonieuze geluid van Muziekvereniging Togido o.l.v. Viktor Moricz; de verfijnde klank van kwartet Challenge; het klassieke geluid van tenor Arco Mandemaker, begeleid door pianiste Saskia Boon.

Verschillend in stijl, verbonden in harmonie, met passie en overtuiging gebracht, in de sfeervolle Goede Herderkerk.

Wij willen graag iedereen bedanken die door zijn of haar aanwezigheid ons concert heel waardevol heeft gemaakt.

Hans Martens van Beeldmaker.nl weer bedankt voor prachtige foto's van ons concert.

 

The Skyline Sisters bestaan in 2018 10 jaar.

Op 16 juni geven wij ons JUBILEUMCONCERT in het Hofpleintheater in Rotterdam.

Zet deze agenda maar vast in je agenda want het wordt een heel bijzonder concert met medewerking van o.a. The Amazing Stroopwafels

 

 

 

 
ZILVER behaald op de conventie 2017
Geschreven door Hanneke Gillissen   
dinsdag, 04 april 2017 14:29

Zilver voor The Skyline Sisters (april 2017)

The Skyline Sisters hebben een geweldig weekend achter de rug! We hebben de zilveren medaille gewonnen op de Holland Harmony Conventie!

Deze landelijke barbershopcompetitie is een tweejaarlijks evenement waar mannen- en vrouwenkoren en kwartetten hun zangkunsten laten horen voor een internationale jury. Elk koor of kwartet zingt twee songs, waarbij gelet wordt op de klank van de samenzang, interpretatie en presentatie.

The Skyline Sisters zongen eerst de meeslepende ballad “Lover come back”. Het publiek luisterde ademloos. Na het slotakkoord kregen we een daverend applaus. Vervolgens zongen we het vrolijke “Taking a chance on love”, waarbij we flirtten met het publiek en de jury. Na 10 minuten podiumtijd, die veel te snel voorbij gingen, waren we zelf dik tevreden met ons optreden.

Het wachten op de resultaten was loeispannend. We werden met de minuut zenuwachtiger en toen… ‘tweede plaats: The Skyline Sisters’! We sprongen een gat in de lucht en bij sommige sisters werd wel een vreugdetraantje weggepinkt. Na de competitie werd ons geweldige resultaat gevierd in de afterglow, waarin we met elkaar zongen onder het genot van een drankje.

De dag na de competitie kregen we een powercoaching sessie van Sean Devine, de lead van kwartet OC Times. Hij was vol lof over ons optreden en gaf ons tips om onze package nóg mooier te zingen. Hierna mochten we als zilveren medaillisten nog eens optreden en toen moesten we helaas toch echt naar huis.

Gelukkig mogen we het in oktober nog eens doen als we Holland Harmony gaan vertegenwoordigen op de Europese conventie in Bournemouth, Engeland!

Nieuwsgierig geworden naar hoe het er uit zag en hoe we klonken?

U kunt het optreden van de Skyline Sisters bekijken op Youtube via deze link :

https://www.youtube.com/watch?v=AUk5yq436Jc&sns=em

 

foto: Hans Martens / Beeldmaker

 
BOF te Den Bosch
Geschreven door Hanneke Gillissen   
dinsdag, 05 september 2017 20:18

Op zaterdag 30 september zijn wij te zien en te horen in Den Bosch op diverse locaties.

Om 14.00 uur zingen wij in de Grote Kerk aan de Kerkstraat nummer 20.

We hopen voor alle deelnemers en de organisatie op schitterend weer en prachtige optredens.

 
valid xhtml valid css