QUARTET  4Now

 

Ons kwartet 4Now, bestaande uit Kristine (bariton), Loulou (lead), Fennie (bas) en Sylvia (tenor), heeft elkaar zingend leren kennen bij The Skyline Sisters. We zingen wij sinds augustus 2012 als kwartet samen, en werken met heel veel plezier aan een gevarieerd repertoire van close harmony nummers.


4Now heeft een leerzaam, muzikaal en inspirerend 2015 achter de rug met als hoogtepunt onze eerste deelname aan de conventie van Holland Harmony op 27 maart. We waren enorm trots dat we de prijs kregen voor het beste nieuwe binnen komende vrouwenkwartet!

Ook  in 2015 hebben we mooie kansen gehad om voor publiek op te treden. In januari zongen we bij de opening van de Kunstroute Kralingen; daar kwamen een aantal zeer interessante  optredens uit voort! Zo waren we in april te gast in de Regenboogsalon in Capelle aan de IJssel. Daarnaast werden we in Kralingen opgemerkt door balletpedagoog Noes Fiolet. Dat resulteerde in een bijzondere samenwerking, waarbij we uiteindelijk in juni in het Zuidpleintheater stonden: we vormden een zingende achtergrond voor een groep kleine balletdanseressen tijdens de jaarvoorstelling van de balletschool.


Verder werden we naar aanleiding van ons optreden in Theater De Bakkerij aan de Bergweg vorig jaar opnieuw uitgenodigd: op 13 maart zongen we op het Gistpodium: een mooie ontmoeting tussen verschillende genres muziekmakers. In juni leverden we op een stralend zonnige dag een  bijdrage aan de kunstroute Uithoorn. Tijdens het laatste koor-optreden voor de zomervakantie in Hekelingen wisselde ons kwartet de koorzang af. In herfstsfeer hebben we op 10 oktober met veel plezier acte de présence gegeven tijdens de Kunstroute Kralingen. Drie weken later zorgden we voor een muzikaal intermezzo bij een zeer gezellige middag van de woongroep De Grindhorst in Hillegersberg. We sloten het jaar af met het Kerstconcert van The Skyline Sisters. Inmiddels hebben we ons eerste optreden in 2016 achter de rug, teruggaand naar het sfeervolle theater Het Kapelletje aan de Schiekade. Tijdens een gedichten voorleesmiddag  waren we met onze gezongen woorden een afwisseling op het gesproken woord!


Kortom, 4Now blijft volop in beweging! In onze drukke levens heeft het samen zingen inmiddels een vaste plaats; we werken hard aan nieuwe songs en bereiden ons voor op de volgende conventie, daarbij geholpen door onze favoriete coach Wil Saenen!

 

 

 

 

 

 
valid xhtml valid css